Shakira, la 46 de ani fără filtre și editări. Artista, copleșită de numărul mare de fani care au venit să-i ureze la mulți ani

Shakira în Barcelona.

La trei săptămâni de când a lansat hitul „răzbunării” pe YouTube, cu care de altfel a doborât și un record de vizualizări pe această platformă, Shakira a avut din nou motiv de petrecere. Artista columbiană a împlinit 46 de ani pe 2 februarie și a sărbătorit împreună cu prietenii în Barcelona.

Înainte de a pleca spre petrecere, Shakira a ieșit pe balconul casei sale, unde a afișat un zâmbet larg și a salutat fanii care o așteptau. 

Cu părul desfăcut, cu o șapcă pe cap și îmbrăcată într-o ținută sport, vedeta părea copleșită de numărul mare de admiratori care au ținut să-i ureze personal la mulți ani. 

Alături de Shakira s-a aflat și fiul ei cel mare, Milan, în vârstă de nouă ani. Artista mai are un băiat, Sasha, cu fostul ei partener Gerard Piqué de care s-a despărțit în 2022, după 12 ani de relație din cauza infidelității acestuia.

După ce Piqué s-a afișat public cu noua sa iubită, Shakira a lansat „piesa de răzbunare”, așa cum a fost etichetată de către fani.

Be the first to write a review

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message

Home
Account
Cart
Search